Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FUCK&SEE 2012 ÚJ!!!!!

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pbj

(Ernő, 2013.06.05 05:25)

Lacikámmmmm!

Nagyon szépen köszönöm Mindenki nevében. Most nem tudom szavakkal elmondani, mennyi mindent köszönhetünk NEKED. Én még a motoromat is, ........az összest!
És most a Roninok elássák vasukat, de a motorjuk hangját még sokáig keringteti a szél, elviszi messze, de bennem örökké ITT él!!!!!!!!!
Örökké hála! Szevasztok Fiúk és Tyúkjaik!!!!!
Ernő

Pbj

(Ernő, 2013.04.01 20:56)

Halihóóó Srácok!
Vége a téli álomnak. Samy tavaly meghirdette a pincebulit, amit kiolvadva a jégből természetesen elfogadok. Látnám már arcotok! Alig várom - 2013 !!!
Nekem bármikor jó!

Üdv Mindenkinek, aki most olvas és aki nem, annak is!

Ernő

Pbj

(Ernő, 2012.11.29 21:00)

Sziasztok Roninok!

Furi érzéssel tudatom veletek, hogy november elején eladtam a vasat. Elbúcsúztam Tőle, de tényleg. Meglátom mi lesz tavaszra. Az biztos, hogy olyan verdára lesz szükségem, melyen van ABS. Igaz, megnőhet a fékút, de jobb választás, mint a farolgatás. Többször volt kétesélyes helyzetem az idén, nem akarok kockáztatni. Ha van vkinek ezzel kapcs tapasztalta ossza meg velem.Szóval izgi hónapok jönnek. Megpróbálom nem elcseszni a félretett pénzt.Samynek gratulálhatunk, tényleg van ok az avatásra /benzinfakasztó buli!!!/, mert gyönyörűt épít. Gyurinak is gratula a felbukkanásért,...... látnálak már, jöhet a tej! Szóval jó lenne összejönni fiúk. A pincebuli tényleg jó 5let! Elfogadva.

Ölelések az Némáknak is!

Motor

(Ronin, 2012.11.22 19:16)

Részemről rendben a dolog!!!
Házi pálinkát viszem.

Re: Motor

(Ronin, 2012.11.27 13:25)

Látom ijedség van a házi pálesztől, már szabad főzni.
Meg azért tejben is jó vagyok.

Motor

(Ronin, 2012.11.21 22:10)

Samy mikor lesz az új moci avató buli?

Re: Motor

(Samy, 2012.11.22 08:17)

2 hét múlva tarthatunk egy felni-avató bulit, 3 hét ülésavató, 5 hét fényezés-avató és valamikor február tájékán egy motoravató PINCEBULI NÁLUNK!!! Mit szólsz? :-)

Re: Pbj

(Samy, 2012.09.18 10:55)

ERNŐ FÓRUMOZZ !!!!!! :-)

Pbj

(Ernő, 2012.09.17 20:31)

Ha jövőre valóban a várakat látogatjuk, kössük össze a röhejtáblák meglátogatásával. Kis kitérőt szerintem mindenképpen megér.
Markotabödöge, Nyalka, Potyond, Chernelházadamonya, Hegyháthodász, Pornóapáti, Bocfölde, Fityeház, Furkópuszta, Nagykirályság, Szemeny, Búbánatvölgy, Tök, Tököl, Makkosmária,Ökörítőfülpös, Hejőpapi, Gec, Bugyi, Jászkarafaszajenő, Nagytőke, Bolhás, Léh, Fucking, Ondód, Tetétlen, Nyalka, Úritök, Rum, Folyás, Heréd, Dollártanya, Nőtincs, Alsómocsolád, Egyházashetye, Makkoshotyka, Szittyóürbő.
Jó móka lesz!

Pbj

(Ernő, 2012.09.16 17:07)

Drága Lacikám!
Nem buktad!!!!!! Határeset...... még elfogadom!
Szóval jövő héten gigaburger....sőt kiterjesztem az nevezési határidőt (szerintem nem nagy kockázat!), szóval, aki ezen fórumon benevez és ott lesz az a vendégem! Viszont várom az ajánlatokat továbbra is a hülye nevű helységtábla, mint túracél kijelöléséhez. Kezdhetnénk itt vasárnap, legyen Bugyi?????..mi van ott? Javaslatom és kérdésem, hogy kaphat e email értesítőt minden PASSZÍV tag, ha fórumbejegyzés történik?
Fizetésem burgerbe fektetném!!!!! AKI TÖKÖS OTT LESZ!!!!!

Re: Pbj

(Samy, 2012.09.16 17:24)

BUGYIban már jártam párszor de azért megnézném mégegyszer... Nézzük meg SÁRIt is hátha szép!!! Bejegyzésekről egy e-mail cím kaphat értesítést de ha csinálunk egy klubcímet akkor szét lehet irányítani sokfelé. Sátrazhatunk bármikor de FUCKER-See be szállást kérek több főre!!!
... ja és tudom hogy unalmas a téma de van FUCKING falu is... :-)

2013 túraterv

(Samy, 2012.09.16 17:15)

Tudtátok hogy SÁRI-ba, BUGYI-n keresztül vezet az út??? (és ez igaz...) Aki megnézte a BELED-et, vagy megérezte már BIVALYBASZNÁD érzést az ne is jöjjön... Viszont aki kíváncsi RUM-ra vagy SZEMENYE-re az jelenkezzen!!
Régi tagok jelentkezzetek!!!

Re: Pbj

(Samy, 2012.09.16 16:15)

Látom a gigaburgert már buktam, kicsit lassú voltam de ezzel látom nem vagyok egyedül... Jövő hét MEHET, jövő év MEHET, szállásfoglalás MEHET, új tagok JÖHETnek, képek MENNEK... Én mindenhová JELENTKEZEM!!!
Ernő FÓRUMOZZ :-)))

Pbj

(Ernő, 2012.09.16 08:22)

Baromi jó volt....mindig új életérzések rohannak meg a motorozás és barátság együttállásban. Köszönöm Nektek! A régi tagok is nagyon hiányoznak.....visszatérés is az Ő döntésük!
Fórumozzatok! taggyűlést kell tartanunk, mert a facebook képek okán özönlenek a tagfelvételi kérelmek! Tudják, hogy aki kimarad az lemarad!
Próbáltam hívni a Faak am see -i panziós Tony-t de vhogy nem stimmel a számsor. Beszéljük meg a foglalási stratégiát jövőre és book-oljunk!
Kérlek a többi képet is nyomd fel..... Jövő héten egy gurulás?...mert én 28. után jó ideig nem lszek....lehet, hogy csak jövőre toljuk együtt újra...ez nagyon elszomorít! A jövő évi túrautvonalak tervére kérek szépen javaslatokat..lehetetlen nevű településtábláinál közös fotozására, pl Bugyi, Szemeny, Töködaltáró stb....Most bezárok és egy óra múlva megválaszolok magamnak, aki közbe hozzászól, az vendégem egy gigaburgerre a Bécsi u-i Dallas étteremben, jövő héten vasárnap!